Vogelrevalidatiecentrum Zundert

Vogelrevalidatiecentrum Zundert


Vogelrevalidatiecentrum Zundert (VRC Zundert) is een opvang voor inheemse vogels en zoogdieren die in de problemen zijn gekomen. Een aangereden buizerd, een jong mereltje dat door de kat gepakt is, een zwaan die een vishaak ingeslikt heeft, een egeltje dat verstrikt raakte in een aardbeiennet… het zijn allemaal dieren die opgevangen worden in Zundert. De dieren worden liefdevol en professioneel opgevangen en zo gauw ze weer opgeknapt zijn, laten we ze weer los in de vrije natuur.

Laat u verrassen en breng een bezoek aan ons centrum. In de natuurtuin maakt u kennis met de vogels en andere dieren in onze opvang. In het natuureducatiecentrum of op het terras kunt u genieten van een kopje koffie. Het centrum is goed toegankelijk voor mindervaliden. U kunt het centrum gratis bezoeken.
Het centrum biedt tevens mogelijkheden voor rondleidingen, workshops en kinderfeestjes.

 

Tekst: VRC Zundert


Luitertweg 36a
4882 TD Zundert

Telefoon: (+31) (0)76-5974165
Website: www.vrczundert.nl
E-mail: info@vrczundert.nl
 

Klik hier voor actuele openingstijden

Het Vogelrevalidatiecentrum is gratis te bezoeken.

Het Vogelrevalidatiecentrum biedt verschillende excursiemogelijkheden voor scholen, het bedrijfsleven en particulieren. Excursies zijn op alle dagen van de week mogelijk, wel tijdig reserveren.

De kosten voor een complete excursie (duur 1,5 uur) zijn 5 euro per persoon, bij een minimum van tien personen. Dit is inclusief koffie, thee of frisdrank.
Alleen een rondleiding in de tuin van ongeveer 45 minuten kost 3,50 euro per persoon bij een groep van minimaal tien personen. Dit is inclusief koffie, thee of frisdrank.

Opvangcentrum

Honden niet toegestaan.

VRC Zundert is goed toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn ook verschillende voorzieningen voor rolstoelgebruikers.

Gratis parkeren.

Horeca aanwezig.

Deze dierentuin heeft nog geen nominaties ontvangen voor de ZooSite Awards.

Diverse inheemse opvangvogels en kleine zoogdieren