Almere Jungle

Almere Jungle


In Almere Jungle leven heel veel verschillende soorten dieren. De dieren krijgen bij ons een natuurlijk verblijf, heel veel aandacht, soortgenoten en de juiste verzorging. Na een vaste tijd in quarantaine worden de dieren geïntroduceerd in de aanwezige groep dieren. Binnen enkele weken is te zien hoe de dieren zich aanpassen aan hun nieuwe omgeving. Soms krijgen wij ook opvang dieren binnen. Als er nieuwe diersoorten binnen komen zullen wij opzoek gaan naar een plek voor deze dieren. Dit kan in een tijdelijk verblijf zijn zodat een mooi natuurlijk verblijf gemaakt kan worden.

Almere Jungle is ingedeeld in diverse werelddelen. Door de juiste dieren en planten in een bepaald werelddeel te plaatsen ontstaat een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Waan jezelf in een echte Jungle en ontdek welke dieren zich schuil houden. Er zijn diverse spannende paden waar de kinderen midden de Jungle in duiken.


Tekst: Almere Jungle website


Kemphaanpad 2
1358 AC Almere

Telefoon: 036 – 5309930
Website: www.almerejungle.nl
E-mail: info@almerejungle.nl

Maandag t/m zaterdag: 10:00-17:00 uur.
Zondag: 11:30-17:30 uur.

Gesloten op: eerste kerstdag (25 december), tweede kerstdag (26 december), nieuwjaarsdag (1 januari) en koningsdag (27 april).
Op 24 december en 31 december sluiten wij om 16.00 uur.

Volwassenen

€ 5,00

Kinderen (0-1 jaar)

 gratis

Kinderen (2-9 jaar)

€ 5,00

Senioren (65+)

€ 5,00

 

 toegestaan, mits aangelijnd

 onbekend

 gratis parkeren

 eten en drinken is mogelijk in het Jungle Cafe, het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

 

Deze dierentuin heeft nog geen nominaties ontvangen voor de ZooSite Awards.