Serpentarium

Serpentarium


Het Serpentarium, geopend in september 1998, is ontstaan uit de privé-collectie van Marnick Croes, een gepassioneerd reptielenliefhebber en is sinds 2008 onderdeel van de KMDA.
Als bezoeker loop je doorheen een prachtig tropisch regenwoud, een druipsteengrot en een woestijn. In de rotswanden zijn talloze terraria verwerkt die tientallen slangen, hagedissen, spinnen, schorpioenen, kikkers en andere koudbloedigen huisvesten.
Het serpentarium geldt als een der modernste reptielenhuizen van de wereld. Alle terraria zijn computergestuurd en bieden zo de ideale temperatuur, vochtigheid, ... aan hun bewoners. 


Serpetarium
Zeedijk 147
8370 Blankenberge

Telefoon: +32 (0)50 42 31 62
Website: www.serpentarium.be
 

http://www.serpentarium.be/nl/openingsuren- Terrarium met reuzenslangen: in dit ruim opgezette verblijf sta je oog in oog met enkele van de grootste slangen ter wereld: De anaconda's en netpythons.

- Krokodillenverblijf: Het serpentarium huisvest verschillende krokodilachtigen. In dit nagebouwde regenwoud, kan je ze zowel boven als onder water bewonderen.

De openingsuren van het serpentarium variëren sterk naargelang het seizoen.

klik hier voor actuele openingstijden.

Volwassenen

€ 12,00

Kinderen (0-2)

gratis

Kinderen (3 - 17 jaar)

€ 8,00

Senioren (60+)

€ 12,00

 

+- 150 terraria
Reptielenzoo

Honden aangelijnd zijn toegestaan.

Rolstoeltoegankelijk.

n het weekend en in de zomermaanden kunt u uw auto op de markt parkeren of op de parking naast het station, deze zijn allebei betalend. Doordeweek kunt u parkeren in de straten rond het Serpentarium of op de markt (niet betalend). U kunt ook terecht op de parking naast het station (betalend)

Ontvangen Awards 2009/2010 Mooiste Dierentuin
 
Nominaties 2013 Mooiste Dierentuin
2011 Mooiste Dierentuin

- Zwarte mamba

- Fiji leguaan

- Breedvoorhoofdkrokodil

- Groene anaconda