Pairi Daiza

Pairi Daiza

warning: Creating default object from empty value in /home/zoo/domains/zoosite.nl/public_html/site/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Olifantje geboren in Pairi Daiza

Pairi Daiza heeft het enorme genoegen om de geboorte van een mannelijk Aziatisch olifantenkalfje te mogen aankondigen. Het kleintje is het vierde kalfje van Khaing Hnin Hnin (matriarch van de olifantenfamilie) en werd geboren op 19 september 2017 om 2 uur 26.

Zeeschildpadden in Pairi Daiza

Gisteren hebben wij enkele nieuwe bewoners mogen verwelkomen in Pairi Daiza : vier Warana zeeschildpadden.

Eerste gorilla-verblijf geopend in Pairi Daiza

Jullie hebben er maanden op gewacht… en nu is het moment aangebroken!!! Vandaag gaat de eerste Vulkaan van de gorilla’s open ! Van 10u30 tot 15u00 en van 16u30 tot 18u30, kan u vanaf heden één van onze grootste en monumentaalste projecten ontdekken… en uiteraard ook onze eerste gorilla ontmoeten: Wazungu! :-)

Olifantje geboren in Pairi Daiza

Pairi Daizi is bijzonder trots u te kunnen melden dat onze Aziatische olifant Farina vannacht om 3u23 bevallen is van een gezonde baby. De bevalling kwam twaalf dagen vroeger dan verwacht maar verliep bijzonder vlot. ‘De weeën begonnen om 2u38 en amper een uurtje later was het kalfje geboren’, zegt hoofddierenarts Tim Bouts. ‘Het kalfje stond zeven minuten na de geboorte al op rechtop, wat uitzonderlijk snel is bij een olifant.

Reuzenpanda's aangekomen in Pairi Daiza

Ze hebben het internationale nieuws meermaals gehaald, voor politieke controverse gezorgd en het woord "pandarel" werd bijna woord van het jaar in België. Maar 23/2/2014 was het dan zover: De 2 reuzenpanda's komen aan in Pairi Daiza in het Belgische Henegouwen . Iets na 12 staat ZooSite samen met een 2000-tal andere genodigden in het park op hun aankomst te wachten.

Opening van "La terre des origines" in Pairi Daiza

10 maanden heeft het geduurd, maar vandaag kon het nieuwste en duurste project van Pairi Daiza geopend worden voor een selecte groep mensen. Vanaf 30 juni is deze nieuwe parel ook voor het grote publiek toegankelijk.