Inschrijvingsformulier voorjaarsmeeting "15 jaar ZooSite" 10 juni 2018 - GaiaZOO

Inschrijvingsformulier voorjaarsmeeting "15 jaar ZooSite" 10 juni 2018 - GaiaZOO


By Zoosite - Posted on 20 April 2015

10 juni gaan we naar GaiaZOO waar we een rondleiding krijgen van Tjerk ter Meulen, de Zoological manager van GaiaZOO. We hebben voor ons 15 jarige bestaan gekozen om voor de tweede keer een meeting naar GaiaZOO te doen omdat deze zoo een speciaal plekje in ons hart heeft. De eerste meeting was een groot succes met een mooie rondleiding van Wim Verberkmoes in 2009. We hebben er ook een aantal jaar succesvol geld ingezameld voor de EAZA campagnes en worden altijd hartelijk ontvangen in deze mooie, gastvrije dierentuin. Daarom vieren we graag onze verjaardag met jullie bij hun. 

Wil je ook mee met de meeting naar GaiaZOO? 
Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.


Deelname kost 25 euro p.p.
Hierbij zijn inbegrepen:
- Entree in het park
- Rondleiding door Tjerk ter Meulen (12:30 verzamelen)
- "Overlevingspakket" (assortiment snacks, flesje vruchtensap en flesje water)

Deelname zonder entreekosten (als je bv een abonnement hebt) is 5 euro p.p.

Inschrijven kan t/m 31 mei. Vervoer is voor eigen rekening.

De dieren in dierentuinen zijn ambassadeurs voor hun in het wild levende soortgenoten. Veel van die diersoorten zijn met uitsterven bedreigd. GaiaZOO heeft daarom het Gaia Nature Fund in het leven geroepen om financiele bijdrages te leveren aan projecten die de wilde soortgenoten van GaiaZOO dieren beschermen. Als dank voor de gastvrijheid van GaiaZOO zouden we dan ook graag een donatie aan het Gaia Nature Fund doen namens de leden van het ZooSite forum. Een vrijwillige bijdrage bovenop de kosten van deze meeting wordt dan ook zeer gewaardeerd. 

Dit nummer kan worden gebruikt wanneer er op het laatste moment wijzigingen voordoen m.b.t. de meeting. Het nummer wordt in geen geval doorgegeven aan derden en is alleen bedoeld voor de meetingleiding.

Bijvoorbeeld allergieën