Pagina 1 van 1

Updaten ZooSite Forum

BerichtGeplaatst: ma feb 04, 2019 6:51 pm
door Zoosite
Beste leden,

Omdat PHP gestopt is met de ondersteuning van PHP 5, wordt de server waar onze website en dus ook het forum op draait geupdate naar PHP 7.2. Dit heeft als gevolg dat het forum niet meer zal werken omdat we nog op een oude phpBB draaien (3.0.14), deze zal dus geupdate moeten worden naar een 3.2 versie. We gaan volgende week een poging doen om de boel te updaten, dat zal rond 14 februari zijn. Het kan zijn dat daarvoor de server al overgezet zal worden, het is helaas onbekend wanneer dit zal gebeuren, dat ligt aan het eerste beveiligingsprobleem wat niet meer gemaakt gaat worden voor PHP 5. Dan is het forum dus even niet beschikbaar.
Het kan zijn dat de update niet goed gaat, dan gaan we niet proberen om het forum te redden zoals enkele jaren geleden. Dus mocht je iets willen bewaren van het forum, doe dat dan zo snel mogelijk.

Mocht iemand nog tips hebben voor deze best grote update, laat dat dan even aan IceQueen weten. Alvast bedankt!

De website zal ook niet meer beschikbaar, omdat onze oude drupal versie ook niet op PHP 7.2 kan draaien. We zijn op 1 januari gestopt met de website te onderhouden en deze zal dus ook compleet offline gaan. Mocht je daar nog iets van willen bewaren of opslaan, doe dat dan ook zo snel mogelijk.

Het ZooSite team

Re: Updaten ZooSite Forum

BerichtGeplaatst: do feb 14, 2019 5:42 pm
door IceQueen
Sorry mensen, wegens ziekte en veranderd rooster gaat het deze week nog niet lukken...