ZooSite Forum


Welkom op het grootste Nederlandstalige dierentuinforum

Algemene regels

Algemene regels

Berichtdoor Zoosite » ma nov 16, 2015 10:00 pm

Op het Zoosite forum gelden de als algemeen geaccepteerde normen en waarden, gedragsregels en omgangsregels. Ieder lid dient zich hier aan te houden, zelfs wanneer anderen dit niet doen.

Een gelijksoortig bericht mag maar een keer geplaatst worden door dezelfde persoon. Bij twijfel over het juiste forum dient men de meest logische van de diverse fora te kiezen en niet het bericht in meerdere fora te plaatsen. Dubbele berichten zullen worden verwijderd.

Berichten die in het verkeerde forum zijn geplaatst zullen door het Zoosite beheer worden verplaatst naar het juiste forum.

De beheerders van Zoosite forum mogen zonder waarschuwing vooraf berichten aanpassen, afsluiten, verplaatsen of verwijderen. Voor een eventuele opgaaf van reden kunt u zich richten tot één van de beheerders.

Leesbaarheid forum:
We we willen iedereen vragen de leesbaarheid van het forum te waarborgen door gebruik te maken van correct Nederlands, goede zin opbouw en het gebruik van leestekens indien nodig.
Lees je post alstublieft even na voordat je hem plaatst.

Ben je om de een of andere reden niet zo bekwaam in de Nederlandse taal, maak dan bijvoorbeeld gebruik van spellingcontrole van bijvoorbeeld google chrome of een schrijfprogramma. Deze filtert al een heel groot deel van de fouten uit je post.

Indien je herhaaldelijk onleesbare posts plaats, kun je een waarschuwing krijgen. Wanneer je geen actie onderneemt naar aanleiding van de waarschuwing, zullen we in het uiterste geval overgaan op het verwijderen van nieuwe onleesbare posts.

Dubbelposts
Dubbelposts binnen 3 uur zijn niet toegestaan. In die periode kan je nog perfect je initiële post aanpassen via de edit/wijzig-knop.

Agressief Gedrag
Agressief gedrag tegen leden, moderators en admins wordt niet getolereerd. Als een lid zich hieraan schuldig maakt wordt een officiele waarschuwing uitgedeeld via pb/pm en e-mail, wordt deze waarschuwing genegeerd dan zal het betreffende lid worden gebanned van het forum. Deze actie is onomkeerbaar!

Spam
Onder spam wordt verstaan:
- posts die off-topic gaan,
- posts van 1 of 2 woorden of overwegend bestaande uit smilies,
- posts die niets toevoegen aan het onderwerp en/of discussie
- theekransjes-achtige posts met alleen opmerkingen als; goh das leuk, ahhhhhh wat lief! enz.
- overmatig posten
- overal op reageren

Officiële waarschuwing
Bij het meermalen overtreden van de regels krijg je een officiële waarschuwing. De volgende overtreding zal resulteren in een ban van het forum waarvan de lengte door het beheer bepaald zal worden op basis van de overtreding.

Reclame
Reclame maken voor commerciële doeleinden d.m.v. posts of links is niet toegestaan.

Handtekeningen
Plaatjes in handtekeningen zijn toegestaan met een maximale grootte van 7500 pixels...

Dit betekent dat het plaatje maximaal 7500 pixels kwa oppervlakte mag hebben (lengte X breedte dus)

87 x 86 pixels mag dus wel
87 x 87 pixels niet

Ook storende formaten mogen niet (7500 bij 1)

Storende of te grote plaatjes worden zonder discussie verwijderd.

PM of PB
Zoosite forum biedt de mogelijkheid om privé berichten naar andere gebruikers te sturen.
Dit pm/pb systeem is voor het versturen van persoonlijke berichten.

Niet voor vragen waarbij je een willekeurig persoon uit kiest om antwoord te krijgen.
Niet voor het maken van reclame (spammen) waarbij je willekeurige personen uit kiest om het naar toe te sturen. Wie op deze wijze reclame maakt wordt direct van het forum verwijderd d.m.v. een ban.


DISCLAIMER:

De beheerders/eigenaren van Zoosite forum zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor de op het Zoosite forum gedane uitspraken, noch kunnen aan uitspraken op het Zoosite forum rechten worden ontleend.
Avatar gebruiker
Zoosite
Administrator
Administrator
 
Berichten: 37
Likes: 0 post
Liked in: 73 posts
Geregistreerd: di mei 20, 2008 8:37 pm

Keer terug naar Forum Regels

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten