Pagina 1 van 1

Uitgevoerde Veranderingen ZooSite Forum

BerichtGeplaatst: za nov 21, 2015 8:01 pm
door Borisje
Beste leden,

zoals aangekondigd heeft ZooSite forum per 1 november een aantal wijzigingen doorlopen. Een aantal oude forum-onderdelen is verdwenen of samengevoegd met andere forums, maar er is ook een nieuw gedeelte, speciaal voor foto-verslagen toegevoegd.

Aan deze veranderingen zitten natuurlijk ook een aantal regel-veranderingen vast, vandaar dit vriendelijke, maar dringende verzoek, alle regels te lezen alvorens te posten op ZooSite forum.

namens het ZooSite bestuur,

BorisJe

Re: Uitgevoerde Veranderingen ZooSite Forum

BerichtGeplaatst: di nov 24, 2015 8:09 pm
door Tom8500
Dat foto-verslag gedeelte is super tof!

Re: Uitgevoerde Veranderingen ZooSite Forum

BerichtGeplaatst: di dec 01, 2015 6:22 am
door Mazzeltje
Waarom is er eigenlijk één groot topic gemaakt van Europa? Vind dit persoonlijk onoverzichtelijk. Zoals het was vond ik het prima.

Re: Uitgevoerde Veranderingen ZooSite Forum

BerichtGeplaatst: di dec 01, 2015 8:55 am
door IceQueen
De hoofdreden van alle veranderingen is om het voor ons als bestuur/moderators het forum compacter en overzichtelijker te maken door minder subforums te hebben, door alle fotoverslagen (over de gehele dierentuin) uit de diverse dierentuinsubforums te halen was dit mogelijk, zeker aangezien bijna de helft van het forum fotoverslagen waren in het europadeel . Wat ons betreft geslaagde missie, jammer dat je het er niet mee eens bent, maar ik denk dat het gewoon een kwestie van wennen is.